Rendelési Információk

A megrendeléseket a honlapunk vásárlási felületén keresztül és e-mailben tudjuk fogadni. Oldalunkon lehetőséged van fizetni bankkártyával a SimplePay biztonságos online felületén, email-ben előre utalással, valamint utánvéttel.

Minden rendelésről elektronikus számlát állítunk ki, amelyet e-mailben küldünk el számodra. A számlát a rendeléskor megadott adatok alapján állítjuk ki, és a megadott e-mail címre küldjük el. 

A webshopon található termékek szállítási ideje 5-7 munkanap

Ha valamilyen speciális kérésed volt a termékkel kapcsolatban emailben fogunk egyeztetni veled mennyi lesz a szállítási idő. 

 

Szállítás:


Magyarországon ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelés esetén. A 30.000 Ft alatti csomagokat 1500 ft egységáron szállítjuk.

A megrendelt termékeket a FOXPOST Zrt. Csomagküldő Szolgálat segítségével szállítjuk házhoz.

A gördülékeny szállítás érdekében kérjük, hogy a mobilszámodat és az e-mail címedet minden esetben írd meg nekünk, hogy ezt feltüntethessük a csomagon.

Garancia:


Nagyon fontos számunkra, hogy minden vásárlónk elégedett legyen a termékünkkel. Minden, a minőséggel kapcsolatos visszajelzést nagyra értékelünk!

Ha úgy gondolod, hogy termékednek valami hibája van, kérjük, a lehető legrövidebb időn belül vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@kiskerydesign.com e-mail címen vagy a + 36 30 538 1722 telefonszámon. 

 

Visszatérítés:


Amennyiben termékünkkel bármi miatt nem vagy elégedett, küldd vissza nekünk 14 napon belül eredeti állapotában és a termék árát visszatérítjük. A visszaküldés szállítási költsége a vásárlót terheli, kivéve ha a termék hibás, sérült.

Minden esetben kérünk, hogy e-mailben írd meg nekünk a visszatérítés indokait, a termékcserére és pénz visszatérítésre vonatkozó igényeket.

Amint a visszaküldött termék beérkezik hozzánk visszatérítjük az árát, csere esetén pedig tájékoztatunk a termék szállítási idejéről. Részletes tájékoztatást az Általános Szerződési Feltételekben találsz.